Pályázatok


KMOP-1.2.5-11-2011-0046

„Vállalati folyamatmenedzsment rendszer bevezetése a MIRBESZ Kft-nél” pályázat keretében a Mirbesz Kft. integrált vállalatirányítási rendszert vezetett be, különböző információs technológiai hardvereket, szoftvert és szervert szerzett beA beruházás az Új Széchenyi Terv keretében valósult meg, a fejlesztés összköltségvetése 25.000.000,- Ft, melyből az elnyert támogatás összege 10.000.000,- Ft.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A Mirbesz Kft-nél bevezetésre került a SAP Business One integrált vállalatirányítási rendszer.

A rendszer az alábbi modulokat tartalmazza:

  • Beszerzés, logisztikai terület

  • Vállalati CRM, értékesítési terület

  • Pénzügy-számvitel

Továbbá az alábbi szerver szoftverek kerültek beszerzésre:

  • 1 db WinSvrStd 2008R2 SNGL OLP NL operációs rendszer

  • 6 db FQC-00222 Win Pro 7 Hungarian DVD Dobozos operációs rendszer

  • 4 db SAP Business One Professional licence

A projekt keretében az alábbi hardverek kerültek beszerzésre:

  • 6 db Dell Optiplex 390MT szerver

  • 4 db DLL L025520107E Latitude E5520 notebook

A Mirbesz Kft és a társult gazdasági társaságok (tagvállalatok) 2003 márciusában azzal a céllal alakították a csoportosulást, hogy a kialakult, kiélezett piaci helyzetben a tagok szervezetten és biztonságosan jussanak hozzá a szükséges gyorsfagyasztott árualapokhoz.

A Mirbesz Kft fő profilja a Mirbesz csoportosuláson belül a gyorsfagyasztott termékek beszerzése, tárolása és forgalmazása a tagvállalatok részére.

A Mirbesz Kft. az európai beszerzési piacon tevékenykedik, azonban az árualapok beszerzésénél preferáljuk a hazai, magyarországi beszerzési forrásokat. Adott áruknál- az időjárási, termelési, földrajzi adottságai miatt- szerzünk be külföldi forrásokból árualapokat.

A Mirbesz Kft tagjai szakmai befektetési céllal működtetik a MIRBESZ Csoportot, mely ma már 8 tagvállalatból áll. A cégek elsősorban gyorsfagyasztott, valamint előhűtött élelmiszerek nagykereskedelmi tevékenységét végzik országos lefedettséggel, saját depókkal, üzletkötői hálózattal, szállító járművekkel rendelkeznek.

A piac/vevőkör: Magyarországon található hotelek, kereskedelmi vendéglátás, catering,(HORECA) közétkeztetés és kiskereskedelem.

A Mirbesz Csoportosulásban kialakított beszállítói és forgalmazói rendszer lényege, a gyorsfagyasztott termékek forgalmazásának ésszerűbb megszervezése, azzal, hogy a megállapodásból származó előnyök méltányos része a vevőkhöz jusson. Mivel többen vagyunk jobb áron tudunk vásárolni, így tagvállalataink jobb áron kínálhatják termékeiket a vevőiknek. Ezt szolgálja a havi rendszerességgel 3-5 termék maximált áron történő, országos szinten egységes beiktatása is. (Aktuális csoport szintű akcióinkról érdeklődjön tagvállalatainknál)

KMOP-1.2.5-11-2011-0046